Info / Oplysningsarbejde / Foredrag

Foredrag, safari for verdensmål

FOREDRAG OM AFRIKA, (se i PDF)

Østafrikas Venner byder på en spændende foredragsrække, spækket med foredragsholdernes egne oplevelser og erfaringer fra det spændende kontinent.
Afrika er ikke kun smuk natur, safari og store dyr - det er det også, men Afrika handler også om, hvordan en lille ting kan have enorm virkning— projekter med bl.a.
· Sponsorbørn
· Adgang til skole, sundhedsklinik, rent vand og ”nye” briller
· Håndtering af affald og genbrug
· Og meget meget mere. 
Lad jer rive med af en af vores dygtige og entusiastiske foredragsholdere, når de fortæller om hvad det er ved Afrika der er så dragene, hvad er det der får dem til at sætte gang i projekter, hvad kræver det, hvilke udfordringer er der, hvordan får man det til at blive en succes. Book 1, 2, 3 timer eller hvad der lige passer ind i jeres arrangement.
Foredragsholdere: 
  • Berit Lund, Kampala, Uganda Sponsorbarn førte til børnehave og skoleprojekt.         
  • Karen Ulrik-Petersen, South Kinangop, Kenya Født og opvokset i Kenya og medstifter af Githabais Venner. Arbejder for skole, sundhedsklinik og rent vand         
  • Fadhila R. Challange og Tommy Lading Tanga og Lushoto, Tanzania begge arbejdet for Danida, Medstifter af Østafrikas Venner, Arbejder for skoler, hospitaler, sundhedsklinikker og børnehjem.
  • Charlotte Strandfelt, Nairobi, Kenya, Arusha og Tanzania Safari satte gang i projekt, så hun i dag selv arrangerer safariture. Arbejder for at skaffe briller til hospitaler. 
Foreningen Marafiki´- Østafrikas Venner  blev dannet i 2007. Foreningen har i dag 105 medlemmer, hvoraf en stor del er af afrikansk oprindelse. En ikke uvæsentlig del af de etniske danske medlemmer har opholdt sig i kortere eller længere perioder i Østafrika, primært Tanzania, Uganda og Kenya.

Se mere på   www.marafiki.dk og kontakt os på mail@marafiki.dk

 
Safarie for verdensmål
 
 
Østafrikas Venner | CVR: 30668200 | Suså Landevej 84, 4160 Herlufmagle - Danmark | Tlf.: 52745664 | mail@marafiki.dk