Projekter / Comfort, Tanga / Christina

Christina

Jeg har startet et projekt hvor jeg med hjælp fra andre samler penge ind til Christina på 19 år.

Hun gennemførte Primary school i år 2008 i Duga Village nær Kenyas grænse. Og er lige startet på almindelig secundary school i januar 2012.

Hun kom til børnehjemmet da hendes far er blind og meget syg, derved står hendes mor med det hele i huset. Moderen arbejder også med rengøring og madlavning ved andre familier, så hun kan tjene lidt penge selvom det ikke rækker til hele familien.

Mama besluttede sig for at hjælpe Christina. Først startede hun som almindelig hushjælp på børnehjemmet. Mama fandt en primary school hvor hun kunne tage de sidste par år om, så hun kunne dygtiggøre sig og klare sig bedre nu hvor hun er startet på secundary school.

Christina er en pige med godt helbred og altid venlig og glad, hun er god til at hjælper mama og de andre børn på børnehjemmet og laver sine lektier. Hendes interesser er synge, husholdning, leg og læring.

Før gik Christina i en almindelig secondary school hvor der var ca. 150 elever i hendes klasse til en' lærer. I dag går hun i privatskole, hvor der er 20-30 elever. I privatskolen, får større faglighed og dermed bedre uddannelse. Hun startede der i januar. Da mama ikke har penge til at sende nogle af børnene på privatskole, ønskede jeg at hjælpe dem. Jeg og mama har valgt at starte med den ældst og når der er for mange penge går det videre til det næst ældste barn. Lige nu er kontoen i underskud og der mangler penge – så vi har hårdt brug for hjælp! Det koster minimum 30 kr. om måneden. Af praktiske hensyn ville det være nemmest hvis du sætter din bank til at overfører pengene hver måned, husk at påfører dit navn ved overførelsen.

Reg.: 26 40 Konto nummer: 8978 126 171

Hvis man vælger at støtte Christina med de 30 kr. om måneden, er det vigtig at det ikke kun er for et par måneder. Hun er afhængig af din hjælp, til at fuldfører hendes skolegang. Nogle har også valgt at give et engangsbeløb på minimum 800 kr. De penge som indbetales på kontoen går ubeskåret til Christina.

Østafrikas Venner | CVR: 30668200 | Suså Landevej 84, 4160 Herlufmagle - Danmark | Tlf.: 52745664 | mail@marafiki.dk