Projekter / Comfort, Tanga / Børnehjemmet

Børnehjemmet

Det er et fantastisk sted, hvor det er, som en stor familie med 16 børn i alderen 3-17 år. Børnehjemmet er ejet af mama, hun får ingen fast støtte til at drive stedet. Derfor er det en stor hjælp, når private som du og jeg støtter hende og stedet.

Børnene er meget hjælpsomme, alle hjælper alle, det gælder både tøjvask, madlavning og se efter de mindre børn. De bliver opdraget til, at de skal kunne klare sig selv i Tanzania. Alle børn på børnehjemmet går i skole. De større børn går i skole inde i byen, og de mindre får undervisning på stedet. Der kommer også ca. 60 lokale børn og deltager i undervisningen. De er børn af familier, som ikke har råd til skolegang inde i byen.

Børnehjemmet er omgivet af mange bananplanter, papayatræer og kokospalmer, så det er som en mindre skov, dejligt grønt og frodigt. Udover planter har vi også en del dyr. Vi har 25 grise, 5 køer, 3 kalve samt høns. Det mælk og æg som de ikke selv bruger, sælger de.

På børnehjemmet er der også en mindre restaurant/bar hvor lokale folk kommer, og ligeledes har mama også startet en lille butik op, alt sammen for at få en ekstra indtægt, så hun kan drive børnehjemmet.

Østafrikas Venner | CVR: 30668200 | Suså Landevej 84, 4160 Herlufmagle - Danmark | Tlf.: 52745664 | mail@marafiki.dk